Nummerologi

Go to content

Main menu

4 Måned - April

Beskrivelser > Måneds energi

Hvad er april i Nummerologien?

April er den 4. måned, og 4 Vibrationen handler om at lære noget nyt. Det er et perfekt tidspunkt at finde måder hvorpå du kan oplyse dit sind. Har du nogensinde været interesseret i noget, og frygtede du ikke har tid til at gøre noget ved det? Dette er den måned, hvor du bare skal gøre det.

Vi elsker at sige, at vi ikke har tid til noget, men er det virkelig sandt? Hvor meget tid bruger vi med at se på genudsendelser på tv, eller laver andre meningsløse ting, der ikke tilføjer noget af værdi til vores liv? Tag den tid ud fra din kalender og brug den til at tilmelde dig et kursus, læse en rigtig god bog, eller lære en ny færdighed.
Det er så vigtigt virkelig at fokusere på dine mål i denne måned, 4, da verdens nummer 5 kan fremme en føles af, at energien er lidt mere spredt end normalt. Lad ikke den 5’er energi forstyrre med, hvad du kan udrette i denne måned, som er en 4’er.

En anden ting du skal passe på i en 4 måned, er din modvilje mod at høre andres synspunkter. Denne følelse af stædighed kan forårsage argumenter og uønsket konflikter. Hvis du er uenig i, hvad der bliver sagt, vær så bare tavs. Hvis du finder det er umuligt at lade det passere, så vælg dine ord med omhu, og prøv at finde et kompromis.

Når du opdager, at du ikke kan udtrykke dig uden det giver konflikter, er det bedst at sidde ned og skrive et brev, hvor du for afløb for hele din vrede og frustration. Gem det natten over, og læs det i morgen. Chancerne er, at du indser at det ikke er nødvendigt at sende det til den anden person, og alligevel, vil du føle dig så meget bedre!

En 4 måned er en god måned til at rydde op i dine finanser, afstemme din konto, og lave nye planer, og ja det er tid for selvangivelse til SKAT, som virkelig går hånd i hånd med temaet.

Du sætter måske spørgsmålstegn ved den sti, du er på i dit liv, og føler du kunne gøre meget mere. Det er en god ting, fordi det vil motivere dig til at gøre noget ved det. At omgive sig med naturens skønhed er en perfekt måde at klare dit sind og opnå indre fred.

 
Back to content | Back to main menu