Nummerologi

Go to content

Main menu

Brotal

Beskrivelser

L/U BRO  

Brotallene i din analyse er de tal, der viser, hvordan du kan gøre forholdet mellem de individuelle kernenumre i ananlysen lettere at have med at gøre og mere kompatible. Brotal har potentialet  til at "lukke hullet" mellem  Livsvejs- og Udtrykstallet, eller det Sjæls- og Personlighedstallet.  
I dette kapitel vil jeg forklare, hvad du kan gøre for at gøre dine talenter, styrker, og specifikke evner (Udtrykstallet) mere let tilgængelige og tilpasse behovene i dine store livslektioner og forventede vækstretning(Livsvej).  S/P BRO  

Der kan findes flere brotal i din analyse.  Følgende brotal relatere til dit Sjæls- og dit Personlighedstal. Dette brotal, Sjæls/Personlighedstallet forklarer, hvordan du kan gå dybere i dig selv – dine behov og ønsker, din sande natur – mere på linie med den del af din personlighed andre har  tendens til at lægge mærke til når de møder dig. Med lidt overdrivelse kan man sige, at dit Personlighedstal er lidt ligesom din maske. Det er den mere overfladiske dig; et beskyttende skjold og en camouflage af dit dybere jeg. Du kan nemt  forestille dig, hvor meget mere behagelig og mindre selvbevidst livsoplevelsen bliver, når dit dybere og mere reelle dig er tættere på og mere passende til den personlighed du viser til daglig.    
 
Back to content | Back to main menu