Nummerologi

Go to content

Main menu

Fødselsdag

Beskrivelser

FØDSELSDAG

Den dag du blev født har stor betydning i forståelsen af, hvem du er, og hvor dine talenter ligger.

Dagen for din fødsels indikerer nogle af de særlige talenter du besidder. Det er en gave til dig, og som vil hjælpe dig langs din livsvej. Tallet for din fødselsdag, er et af dine fem centrale tal. Det  er det mindst betydningsfulde af disse fem centrale tal, men måske det, der er mest afgrænsede, i det det viser en specifik evne du i udpræget grad besidder.

Dit fødselsdagstal er nummeret på den dag du blev født, og analyseres både som et enkelt og et dobbeltcifret tal.

Grunden til at se på tallet på begge måder er, at et to cifret fødselsdagstal tyder på, at du er i besiddelse af yderligere kendetegn som ikke direkte afsløres ved et enkeltcifret tal.

For eksempel, en person født på dag 15 siges at have et fødselsdagstal 6, men dobbelt cifrene 1 og 5 som 6 tallet består af peger på andre evner og karaktertræk som ikke afslørers af tallet 6 alene. Tallet 15 frembringer meget forskellige underliggende evner til tallet 6 end dobbelttallet 24, der sammentrukket også giver tallet 6, men består af et 2 tal og et 4 tal og som er forskellige fra 1 tallet og 5 tallet.

Dette er især vigtigt, når det kommer til forståelsen af fødselsdagstallet og det er derfor, at alle 31 mulige fødselsdage beskrives individuelt.

 
 
Back to content | Back to main menu