Nummerologi

Go to content

Main menu

Livsvej

Beskrivelser

LIVSVEJ


Hvis der nogensinde har været et øjebliks total forandring, så var det i det øjeblik, hvor du blev født.
I det øjeblik trådte du gennem en dør ind i en ny virkelighed – menneskenes virkelighed. Det vigtigste tal i dit nummeroskop, er baseret på datoen for din fødsel, tidspunktet, hvor tæppet går op i dit liv.

Selv i det øjeblik, var du allerede en person med din egen unikke karakter, lige så unik som din DNA. Alt hvad der er dig, eksisterede som et potentiale nøjagtig som et teaterstykke der skal til at begynde. Hele dit liv eksisterer som et potentiale  der er forberedt. Du har den ultimative frihed til at bruge dit liv som du vil; til at opfylde og fuldstændiggøre dit potentiale eller blot skabe en mindre version af dig selv. Det hele afhænger af din indsats og engagement. Du træffer  beslutningerne om, hvor meget og i hvilket omfang du vil bruge det potentiale der ligger i dig. Det er dit valg, om du vil bruge det potentiale, der i den forstand ligger i din kim i det øjeblik du blev født.  

Livsvejen giver os en bred vifte af muligheder, udfordringer og erfaringer vi vil støde på i dette liv. Livsvejen er den vej du rejser. Den afslører de muligheder og udfordringer, du vil stå ansigt til ansigt med i livet. Livsvejsnummeret er den vigtigste oplysning i hele nummeroskopet.

 
 
Back to content | Back to main menu