Nummerologi

Go to content

Main menu

Mestertal

Beskrivelser

En af de største indfald i nummerologien er ideen om, at det at være et Mestertal på en eller anden måde er bedre eller gør en mere fremstående, end det at være et af de andre numre. Det er også en myte at tro
at Mestertallene er heldigere, mere kraftfulde eller har det nemmere end de andre numre.
Det, der kan være tale om er, at et Mestertallet er mere karmisk tynget end andre tal.
De skal ofte transcendere (overskride/klare) flere vanskeligheder end andre tal med henblik på først og fremmest, at udmærke sig. Da mange af dem er også er originale tænkere, ender de også med at arbejde alene eller opleve, at de bliver nødt til at forsvare deres ideer overfor et fjendtligt flertal. De overkommer forhindringer, der ville knække de stærkeste/modigste hjerter herunder fysiske handicaps, psykiske lidelser og måske en belastet barndom.
Jo flere Mestertal en person har i sit navn eller fødselsdato, jo mere sandsynligt er det, at de vil blive set som outsidere, udstødte, og selv endda som fuldstændige vanvittige. De isolerer sig ofte fra det almindelige samfund, fordi de føler sig så misforståede. Ofte kan de ikke bare leve et normalt liv og ender med at kæmpe imod strømmen hele deres liv, blot fordi ændringer er så smertefulde. Det kan tage lang tid for en Mester at blive accepteret af andre mennesker, så mange af dem blomstrer også først sent i livet. Meget få af dem, især 11’erne nyder nogensinde at opnå stor finansiel succes, fordi de er pionerer. Meget ofte lykkedes det andre, at udvikle deres oprindelige koncepter for så at tage æren for arbejdet.
De to vigtigste Mestertal er 11 og 22, som regnes sammen og også bliver til 2 og 4. De encifrede numre symboliserer skyggesiden af Mestertallets personlighed. Dette er undertiden grunden til, at nummerologer refererer til Mestertallene som "Double Trouble". Ikke desto mindre skal de forholde sig til de karmiske efterklange af at være karmisk allierede og velsignet med Mestertal, de er også nødt til at beskæftige sig med spøgelset, deres lavere selv.
Mange mennesker der er et Mestetal, kan ikke håndtere deres skæbne og trækker sig tilbage i encifret adfærd, og det bringer dem ingen steder hen i livet. For eksempel så er den højere vibration af 11 at vejlede og
helbrede andre mennesker og behandle alle som soulmates, der er værdige til ubetinget kærlighed.  Den lavere vibration af 2 handler mere om, at fokusere på en anden fuldt ud i stedet for blot sig selv.
Misbrug, afhængighed og besættelse er en del af Mestertallets 11’s skyggeside. Nogle 11’ere tilbringer hele deres liv i sorg over fortiden eller er på jagt efter en følelsesmæssigt utilgængelig person. De bortødsler fuldstændig potentialet til at få noget bedre ud af deres liv.
Ligeledes er skyggensiden af Mestertallet 22 temmelig barsk. Tallet 4 er symboliseret ved penge og sundhedsmæssige udfordringer. 4 tallet kan føles forbandet, hvis du gør noget forkert, og forbandet, hvis du ikke gør noget. 4 livsvejen føler sig ofte overvældet af livet og synker ned i fortvivlelse simpelthen fordi de føler, at de aldrig vil være i stand til at kravle ud af jordhulen. Det fantastiske er, at hvis en 4 formår at vende skuden, så vil de opleve fremgang i livet og de kan få gennemført mere i livet end mange mennesker, der har haft masser af privilegier hele deres liv. Nogle gange er 4’ren også utroligt respekteret af andre, blot fordi de opnår så meget med så lille en indsats.
Stadig, på trods af deres udfordringer, er det Mestertallets pligt til, at på en eller anden måde ændre verden til det bedre, som er en belønning i sig selv.
Berømte Mestertal 11 er bl.a. Al Gore, Bill Clinton, Bob Hope, Colin Powell, Jackie Kennedy, og Jennifer Aniston. Madonna. Meg Ryan. Michael Jordan, Prins Charles. Richard Burton. Robert Monroe, Ronald Reagan. Rose Kennedy, Rush Limbaugh, Sally Ride. Terri Irwin, Tim McGraw og Tony Robbins.
Berømte Mestertal 22 inkluderer Arnold Schwarzenegger. Bernie "BJ"Dohrmann. Bill Gates. Billy Graham, Bono. Brad Pitt, Bryan Adams, Caroline Myss, Dale Earnhardt, Dean Martin, Demi Moore. Elton John.
Frank Sinatra, Gary Craig, Jewel John Asmara, John Kerry, Marie Curie. Montel Williams. Nicole Kidman, Oprah Winfrey, Sir Paul McCartney, Sir Richard Branson og Val Kilmer.
Som du kan se ved at kigge på disse navne, så har mange af disse berømtheder har haft store udfordringer, samtidig med deres berømmelse. For eksempel, blandt 11’ere - Jackie Kennedy oplevede, at sidde ved siden af sin mand, da han blev skudt. Jennifer Aniston mistede sin mand til en af ​​de mest berømte skuespillerinder i verden. Richard Burton var plaget af alkoholisme på trods af sit store talent. Samme med Frank Sinatra. Oprah Winfrey gik fra at være ludfattig og seksuelt misbrugt til at være en af ​​de mest berømte og rige kvinder i verden!
Mange af de ovennævnte 22 Mestertal havde også udfordringer som er kendt i offentligheden. Dean Martin var et komisk geni men også en alkoholiker. Ligesom Oprah, var Demi Moore ludfattig og blev misbrugt som barn. Frank Sinatra var i det ene dårlig forhold efter det andet og kunne ikke stoppe med at drikke. Sir Paul McCartney har været i centrum for mange pinlige kontroverser – herunder hans opbrud med modelen Heather Mills.
Det ser imidlertid ud til, at de udfordringer, som 22’erne møder, ikke er så svære som nogle af de 11’erene er hjemsøgt af. Disse er mere indre psykologiske og følelsesmæssige problemer.
Så, som du kan se, det at ønske sig at være en Mestertal kan være lidt med at "vær forsigtig med, hvad du ønsker ... du kan få det!"
Meget få af os kunne håndtere eller kunne ønske at have nogle af de udfordringer, mange af disse berømtheder har måttet håndtere gennem deres levetid. Årsagen til deres succes er, at de simpelthen
har ikke givet efter den nederste vibration i deres encifrede tal men i stedet gået efter at udnytte potentialet i deres højeste vibration, Mestertallet.

 
Back to content | Back to main menu