Nummerologi

Go to content

Main menu

Modenhed

Beskrivelser

MODENHED

Dit Modenhedstal angiver et underliggende ønske eller begær som langsomt kommer op til overfalden omkring 30-35 års alderen.

Dette underliggende mål begynder at dukke op efter hånden som du får en bedre forståelse af dig selv. Med selverkendelsen kommer en større bevidsthed om, hvem du er, hvad dit sande mål er her i livet, og hvilken retning du ønsker  at bevæge dig. Dette er, i en nøddeskal, gaven af modenhed. Du behøver ikke længere at spilde tid og energi på ting, der ikke ligger indenfor din specielle identitet.

Uanset hvad din alder er på nuværende tidspunkt, bliver dit liv kanaliseret i en bestemt retning mod et meget konkret mål. Dette mål kan ses som en belønning eller opfyldelsen af et løfte, der underforstået ligger i dine nuværende  bestræbelser, ofte uden din bevidste viden. Mens de særlige kendetegn ved dette tal normalt er synlige igennem barndommen, så er vi tilbøjelige til at miste synet af disse indtil senere i livet. Men vores liv vil alligevel altid blive  ramt af denne indflydelse. Dit Modenhedstal begynder at få en mere dybtgående indvirkning på dit liv efter du er fyldt 35 år. Tallets indflydelse øges jævnt i takt med du bliver ældre.


 
 
Back to content | Back to main menu