Nummerologi

Go to content

Main menu

om mig

Visitkort

Visitkort

Jeg har altid været fascineret af tal.

Min fødselsdag er den 30 dag i den 10 måned i året 1957. Så jeg er en 8 i livsvej og en 3 i det umiddelbare indtryk.

Når jeg har skullet flytte i ny bolig, vælge mig et telefonnummer, fået nyt bankkontonummer etc. har jeg altid været meget fokuseret på, hvilke numre det var jeg fik. Var det et lige eller et ulige tal, måske et rundt tal eller dobbeltcifre - hvordan harmonerede de med hinanden  osv osv.

Da jeg tog handelseksamen var det på regnskabslinien, og hvad var mere naturligt end jeg kom i lære som bankelev.

Da jeg var omkring 34 år, efter selv at have fået lagt horoskop tog jeg eksamen som Astrolog på Skandinavisk Astrologiskole - og jeg elskede at lave både de manuelle beregninger, tegninger, tabeller og tolkningskombinationer. Jeg selv er skorpion, som hersker over det - ja 8' hus.

I 1999 mødte jeg en nummerolog og blev så dybt betaget af den verden der nu mødte mig, at jeg følte jeg blev nødt til at skifte navn for selv at mærke konsekvenserne. Du ved, et er teori - et andet praksis.

Omkring 2006 tog jeg uddannelsen som Feng Shui konsulent både som privat,- og forretningsrådgiver. Det var efter jeg selv havde afprøvet, hvordan meget i mit liv ændrede sig når jeg indrettede mig efter disse antikke principper. Her stødte  jeg også på talværdier, hvor bla. 2 også står for parforhold og 8 materiel velstand.

Efter i mange år at have beskæftiget mig med Astrologi, Feng Shui og Nummerologi, så besluttede jeg mig at få systematiseret min viden indenfor nummerologien, udvælge det bedste principper og kombinationer og også nedsætte mig som praktiserende nummerolog.


 
Back to content | Back to main menu