Nummerologi

Go to content

Main menu

Personlighed

Beskrivelser

PERSONLIGHED


Dit Personlighedstal er beregnet ud fra konsonanterne fra dit oprindelige fulde navn. Din personlighed er som en smal entre til det store rum, som er din sande natur. Det er disse træk, som du føler dig godt tilpas ved at dele med folk i begyndelsen af jeres relation. Med tiden og tilliden, inviterer du andre ind i de dybere aspekter af din natur, du viser  mere af, hvem du virkelig er, dit Sjælstal, Udtryk osv.     

Dit Personlighedstal fungerer ofte som en slags censurerende enhed, både med hensyn til, hvad du sender ud såvel som hvad du tillader dig at nærme sig. Det sorterer i hvilken slags mennesker og informationer du tillader at komme ind i dit hjerte og i dit sind. Af denne grund er din personlighed som regel mere tæt og beskyttende i sin definition end dit virkelige jeg. Den kan frasortere det du ikke ønsker at have med at gøre – folk eller situationer – men også byde dem velkommen som umiddelbart relaterer til din indre natur.

Dit Personlighedstal indikerer også, hvordan andre opfatter dig. Ingen kan være objektiv omkring sig selv. Selv vores nærmeste venner og slægtninge har problemer med at beskrive, hvordan de ser os.   

 
 
Back to content | Back to main menu