Nummerologi

Go to content

Main menu

Udfordringer

Beskrivelser

UDFORDRINGER

Hver og en af os er født med både styrker og svagheder. Nummerologien ser på dit liv, som om det var en uddannelsesproces, der er beregnet til at frembringe og forbedre dine talenter, og vende dine svagheder til styrke. Dette tjener til at komplementere og fuldføre dit væsen.

Arbejdet med at blive et helt menneske, er et arbejde. Du skal se dine svagheder i øjenene og bevidst arbejde med disse for at forbedre dig.

Der er fire hoved udfordringer du skal stå ansigt til ansigt med i dit liv. For mange af os, er det den samme udfordring der gentages, mens andre har fire helt forskellige lektioner at lære.

Udfordringerne på din Livsvej giver dig specifikke lektioner som du skal gå igennem, og med henblik på at hjælpe og inspirere dig, vil livet placere dig i situationer, som kræver de specifikke karakteristika som dit Udfordingtal indeholder.

De fire Udfordringer som det kræves af dig, at overvinde i løbet af denne levetid vil påvirke dig gennem forskellige perioder af dit liv, bortset fra den tredie eller den største Udfordring, som varer fra fødsel til død.

Udfordringerne er flydende gennem dit liv, og ikke begrænset til specifikke år som så meget mere som i generelle perioder.

Alle dine udfordringer er til stede ved fødslen, ligesom skuespillere der står afventende i kulissen.  

 
Back to content | Back to main menu