Nummerologi

Go to content

Main menu

Udtryk

Beskrivelser

UDTRYK  

 

Dit Udtrykstal afdækker din fysiske og mentale tilstand, retning eller livsmål. Nogle nummerologer kalder dette tal for Skæbnetallet fordi det repræsenterer det livslange mål du sigter mod. Du arbejder mod at opfylde dette potentiale hver  eneste dag af dit liv. Således afslører Udtrykstallet  dit indre mål, den person du har til formål at være.  

Udtrykstallet afslører talenter, evner, og mangler som kom med dig, da du trådte ind i din menneskelige krop. Dit navn, og tallene som stammer derfra, viser din udvikling samt de talenter og problemer som du skal arbejde med i løbet af dette  liv.   

For dem for hvem reinkarnation er en accepteret filosofi, kan vibrationerne af dit fulde navn ses som helheden af din personlige udvikling, de erfaringer, talenter og visdom akkumuleret gennem mange liv. Hver en oplevelse, uanset stor eller lille, har  ad denne evolutionære vej påvirket din udvikling, og bragt dig til din nuværende tilstand af væren.

Udtrykket er dit væsen; Livsvejen er den store lektie, du forsøger at lære denne gang du er her.  Tiden tillader gradvis udvikling af din personlighed. Ved at kende dit Udtrykstal, vil du komme til at forstå din grundlæggende  natur samt de muligheder og problemstillinger der ligger i dit væsen.MINDRE UDTRYK

Det Mindre Udtrykstal er baseret på det aktuelle (eller korte) navn, det navn du nu bruger til at introducere dig selv med inkl. dit efternavn.

Indflydelsen fra det kortere navn er mindre i forhold til dit fulde navn. Interessant nok, så kompenserer det korte navn ofte på en eller anden måde for tal (og deres relaterede egenskaber), der mangler eller er ude af balance i det fulde navn.

For eksempel kan et manglende tal i det fulde navn tydeligt vise sig i det korte navn; eller et tal (flere tal) som fremstår som overskydende i det fulde navn kan blive kompenseret for i det korte navn. Hvis en navneforandring finder sted senere i  livet gennem ægteskab, af professionelle årsager eller andre grunde, kan det tilføje eller fratrække visse kvaliteter. Det kan også skabe fokuser og intensivere de eksisterende karakteregenskaber og talenter som kan ligge latent hos personen.


 
Back to content | Back to main menu